Laszlo Rehorst en Johan Vos

Solufillers | Laszlo Rehorst en Johan Vos

Website: www.sollufillers.com

Solufillers

Johan Vos is zijn hele werkzame leven actief in de rubberbranche. Hij heeft in deze branche bedrijven opgezet, groot gemaakt en vervolgens bij grotere partners ondergebracht. Sinds midden 2020 is hij verantwoordelijk voor alle operationele taken van Solufillers B.V. en wordt hij regelmatig geassisteerd door Laszlo Rehorst. Solufillers focust zich voornamelijk op een nichemarkt; de productie van rubberlijm t.b.v. o.a. de reparatie van autobanden, vrachtwagenbanden, en OTR-banden, maar ook oplossingen voor structurele rubber verbindingen behoren tot het programma.  

Het product dat Solufillers ontwerpt, produceert en distribueert is solutie. Iedereen kent dit als bandenplakmiddel voor de fietsband. Een ander woord voor solutie is rubbercement. Het is een vulkanisatie lijm die gebruikt wordt om kleine lekken in onze fietsband te dichten. Solufillers richt zich niet op bulkproductie, zoals de fietsbanden solutie, maar op hoogwaardige toepassingen zoals solutie voor de reparatie van vrachtwagenbanden en OTR-banden, de solutie voor de hechting van nieuwe loopvlakken op vrachtwagenbanden en ook solutie t.b.v. rubber-metaal verbindingen, echte nichemarkten.

Solutie bestaat uit een hoogwaardig rubber mengsel opgelost in een geschikt oplosmiddel. Het bijzondere is dat Solufillers hierin een groot assortiment heeft samengesteld. Uniek is echter dat Solufillers samen met de eindgebruiker het juiste product ontwikkelt en afstemt op de wens van deze eindgebruiker. Zo heeft Solufillers een zelf vulkaniserende solutie ontwikkeld dat na uitharding een optimale hechting bewerkstelligd.

Bij de totstandkoming van nieuwe producten wordt dus intensief met de klant samengewerkt met een perfect op maat product als resultaat. Alle standaardproducten worden onder een private label op de markt gebracht, klant specifieke oplossingen worden uiteraard niet beschikbaar gesteld aan derden en o.b.v. productcodes geproduceerd. 

Dankzij een groot netwerk beschikt Solufillers reeds binnen een jaar over een gezonde orderportefeuille. Wekelijks vindt een ruime hoeveelheid solutie hun weg naar klanten in binnen- en buitenland in diverse verpakkingen.

De verwachting is dat dit snel zal gaan groeien. De focus ligt op West-Europa maar op termijn zal ook verder gekeken worden dan Europa. De goede naam in de markt maakt dat er steeds meer aanvragen komen. Aan productontwikkeling wordt ook continue doorgewerkt. Zo onderzoekt Solufillers de mogelijkheden van soluties op waterbasis. Dit is een uitdaging maar niets is onmogelijk.

 

Exportlanden: West-Europa op termijn landen erbuiten