Hendrik-Jan Verweij

Remmers | Hendrik-Jan Verweij

Website: www.remmersbv.nl

Remmers

De Remmers groep werd in 1949 opgericht door Bernhard Remmers en is ook nu nog een onafhankelijk familiebedrijf. Remmers is een specialist in de productie van de bouwchemische producten, houtverven en -lakken en industriële lakken. Het bedrijf telt ongeveer 1.500 hoogopgeleide werknemers en meer dan 400 probleemoplossende productsystemen.

Komende vanuit Hoogeveen zit Remmers BV sinds 2020 met dertig medewerkers in Apeldoorn. Hier beschikt Remmers over een 1.300 m2 groot experience center, waarbij architecten, bouw- en vloer- en coatingbedrijven training en inspiratie krijgen van de vele mogelijkheden die de producten van Remmers hen kunnen bieden. Het experience center zal er mede voor zorgen dat de omzet van nu 15 miljoen uit zal groeien tot 20 miljoen over vijf jaar.

Remmers BV is actief op veel verschillende markten. De producten variëren van gebouw-, hout- en bodembescherming tot industriële laksystemen. Het productgamma gaat van een individuele producttoepassing tot het volledige ontwerp en realisatie van een bouwproject of een industriële lakstraat. Hierbij staat duurzaamheid steeds vaker centraal, steeds meer ecologische lijnen met dezelfde hoge kwaliteitseisen die Remmers kenmerken, worden in het assortiment opgenomen. Naast kwaliteit is het hoge decoratieve gehalte een onderscheidend vermogen van Remmers BV.

Om echt innovatieve en marktgerichte oplossingen te kunnen blijven bieden, werken meer dan 80 deskundigen in eigen R&D-afdelingen op het hoofdkantoor in Duitsland. Hierbij wordt ook nauw samengewerkt met technologiepartners in Duitsland en Nederland (o.a. diverse universiteiten en TNO). Door elke dag te werken aan toekomstgerichte, milieuvriendelijke en duurzame productsystemen voor het verfraaien en langdurig beschermen van constructies, gebouwen en oppervlakken, wordt een blijvende voorsprong op de concurrentie bereikt. Dezelfde investeringen levert Remmers ook in training van het eigen personeel en dat van haar gestaag groeiende aantal klanten.

Exportlanden: meer dan 30 landen in Europa