Ton Middelink, Virinia Middelink en Christiaan Middelink

Midap Leidingsystemen | Ton Middelink, Virinia Middelink en Christiaan Middelink

Website: www.midap.nl

Midap Leidingsystemen

Een typisch familiebedrijf uit Apeldoorn waarin de derde generatie inmiddels actief is. Begonnen als handelsonderneming is MIDAP doorgegroeid tot compleet leverancier van leidingsystemen met toebehoren. Een team van 15 specialisten staat voor u klaar, van technisch advies tot realisatie,

Diameters variërend van rond 50mm tot 1200mm zijn geen probleem, of het nu gaat om HDPE, staal of RVS, alles wordt vanuit de eigen productiefaciliteit gerealiseerd. Door de korte lijnen is MIDAP in staat, al dan niet uit voorraad, kwaliteit te leveren en snel in te spelen op de wensen van de klant.

De toepassingen zijn zeer divers, van complete leidingsystemen voor de bagger industrie tot overpompoplossingen voor waterschappen. Van koppelingen en filters voor de bronbemaling tot meetapparatuur voor milieu toepassingen. Kortom, MIDAP levert alles wat voor en na de pomp aangesloten is.

Daarnaast is MIDAP altijd bezig met innovaties en verduurzaming van haar producten. Een voorbeeld van duurzaamheid zijn de residu stromen welke worden gerecycled tot nieuwe halffabricaten. Of van de innovatieve zelf centrerende flensleidingen waarbij een aanzienlijke tijdbesparing wordt gerealiseerd bij de montage.

Exportlanden: direct: Duitsland, België, Oostenrijk, Noorwegen, Verenigd Koninkrijk

Indirect: de hele wereld