Marco Fasel

Labelcare | Marco Fasel

Website: www.labelcare.nl

Labelcare

Labelcare is in 2016 opgericht door vakmensen met ruim 25 jaar ervaring in de etiketteerbranche. De focus ligt op de verkoop van print & apply, labelers, industriële printers, desktopprinters, etiketten en supplies. Labelcare heeft met de A-merken ARCA , Godex, Zebra en Sato voor elke etiketteer uitdaging een pasklare oplossing. De varieert van een relatief simpele desktop printer die je aansluit op je PC tot en met industriële etiketteersystemen die het productie- en verpakkingsproces geïntegreerd worden.

Altijd een oplossing

De meeste mensen staan er niet bij stil, maar tegenwoordig is vrijwel elk product of pakket dat we in onze handen krijgen bedrukt. De verscheidenheid is enorm. Dit varieert van kleurrijke etiketten op diepvriesvis tot eenvoudige barcodes voor versgebakken brood, van het wasvoorschrift in uw T-shirt tot de tht-datum op een pak melk. Het acht professionals tellende team van Labelcare stelt veel vragen om tot een oplossing te komen. Daarbij moet u denken aan grootte, kleurstelling, hoe lang moet het label vastzitten, komt uw etiket geregeld in aanraking met vocht of stof? Zijn er wettelijke (kwaliteits)eisen waaraan u moet voldoen? Is uw product rond, hoekig of hol? Of maar een centimeter breed? Zelfs voor de meest uitdagende industriële toepassingen (hitte, koude, stof, vocht etc.) biedt Labelcare een doeltreffende oplossing.

Reden waarom veel klanten uit de( food) industry, pharmacy graag zaken doen met Labelcare. Gevonden oplossingen worden snel turn-key opgeleverd en ook voor de onderhoud en levering van blanco etiketten is Labelcare de partij. Op jaarbasis worden ongeveer 1.000 desktop printers en 30 grote industriële systemen verkocht en in werking gesteld.

Toekomst

Het bedrijf is na opgericht snel gegroeid en heeft de ambitie de groei de komende jaren flink door te trekken. De meeste nieuwe klanten komen uit positieve mond-op-mondreclame van de bestaande klanten of beter gezegd ambassadeurs. Ook de uitgebreide service waarbij de machines elk half jaar door de eigen technische dienst wordt nagekeken, spreekt zich aan. De groei zorgt ervoor dat naar een groter pand moet worden uitgekeken. 

Exportlanden: België, Duitsland, Zweden, Suriname