Rinjo Israels en Yvonne Israels-Feldbrugge

Gezondmooislank | Rinjo Israels en Yvonne Israels-Feldbrugge

Website: www.gezondmooislank.nl

Gezondmooislank

Na 30 jaar in verschillende management functies in pharma, voeding, beauty en zelfzorg concludeerde Rinjo Israels in 2010 dat er veel producten en merken zijn die niet doen wat zij beloven. Claims die niet onderbouwd zijn, verpakkingen en etiketten die misleiden, ingrediënten die niet goed zijn voor mens, dier en milieu en prijzen die in geen verhouding staan tot de werkelijke kosten en kwaliteit. Tijd om daar verandering in aan te brengen.

In 2011 kwam Rinjo in contact met het bedrijf Erom uit Seoul Zuid-Korea. Sinds het einde van de jaren negentig is Erom erg succesvol met hun raw food maaltijd Juvo. Juvo producten worden gemaakt uit 55 natuurlijke rauwe biologische ingrediënten. Die ingredienten komen uit de volgende 5 voedingsgroepen; hele granen, groenten, zee-groenten, paddenstoelen en fruit. Dit wordt na vriesdrogen vermalen tot zeer fijnmazig poeper. Het voordeel hiervan is dat het lichaam dit veel beter opneemt. Naast Juvo-producten is het assortiment verder vergroot met negen merken van maaltijdvervangende biologische producten met aantoonbare prestaties.

Alle producten uit het assortiment worden gemaakt door fabrikanten die geselecteerd zijn op een integere manier van werken, de kwaliteit van hun producten en de werkzaamheid van hun producten. Een mooi nieuw voorbeeld is ProVen, een Engels bedrijf dat al jaren achter elkaar excelleert in probiotica. ProVen gebruikt door haar zelf ontwikkelde en onderzochte (12 klinische trials!) bacterie-stammen uit haar eigen productie-locatie. In 2020 is met ProVen een joint venture gestart genaamd ProVen probiotica BV.

Snelle groei

In 2013 kwam Gezond Mooi Slank voor het eerst bij RTL-4 op TV met deelnames aan het programma Life is Beautiful en vanaf toen ging het hard. In 2016 werd de miljoenste Juvo maaltijd in Nederland verkocht en werd het assortiment verder uitgebreid. De producten vinden hun weg naar tienduizenden klanten via de retail, voedingstherapeuten of via internet rechtstreeks. Al snel kwam daar export naar België, Duitsland en vooral Italië bij.

Toekomst De groei zet, geholpen door de populariteit van gezondheid en het internet, stevig door. Groei zal voornamelijk komen uit het buitenland, waarbij de focus op Duitsland zal liggen. Ook wordt gewerkt aan een eigen merk, dat ook zelf geproduceerd gaat worden.

Exportlanden: Duitsland, België en Italië