Orlando Koorn

DMLUX | Orlando Koorn

Website: www.dmlux.nl

DMLUX

DMLUX Verlichtingsarmaturen is een gespecialiseerd Nederlands producent en importeur en levert sinds 2000 kwalitatieve verlichtingsproducten. DMLUX heeft zelf de controle over de ontwikkeling, productie, verscheping en distributie van haar producten. DMLUX hanteert hoge kwaliteitsstandaarden om zo haar dealers continu te voorzien van de beste verlichtingsoplossingen.

DMLUX Verlichtingsarmaturen biedt een compleet verlichtingsprogramma voor de professionele markt. Om een veelzijdig verlichtingsprogramma te kunnen bieden, werkt zij nauw samen met een aantal partnerfabrikanten. Hierdoor is DMLUX in staat haar dealers een uitgebalanceerd en concurrerend verlichtingsassortiment te bieden.

DMLUX ondersteunt dealers met o.a. lichtplannen en adviezen. Daarnaast is DMLUX in staat om - conform de wens van de klant - specifieke producten te leveren. Door de maatwerkoplossingen van DMLUX wordt de klant van A tot Z ontzorgt

Zo tekenende DMLUX voor de op maat gemaakte verlichting voor een groot aantal Van der Valk Exclusief Hotels. Per nieuw in te richten hotel praat je als snel over 3.000 tot 4.000 armaturen.

DMLUX speelt continu in op nieuwe technologieën en duurzame trends, hierdoor is het verlichtingsassortiment van DMLUX toekomstbestendig en zeer goed toepasbaar is in energiezuinige projecten.

Stevige groei

Door de klimaatdoelstellingen, de energietransitie en de daaraan gekoppelde en verplichte energie labels voor bedrijfsruimten is er nog veel werk te verrichten. DMLUX heeft een enorme groei-ambitie. Hiervoor wordt actief naar uitbreiding van het dealernetwerk gezocht.

DMLUX gelooft in de filosofie: Groeien doe je samen!

Exportlanden: Benelux, Duitsland