Marc Lenselink

Deep Clean Air Techniek | Marc Lenselink

Website: www.deepcleanairtechniek.nl

Deep Clean Air Techniek

Deep Clean Air Techniek (DCAT) is in 2018 opgericht door Marc Lenselink. Zoals de naam al aangeeft biedt het bedrijf de beste luchtzuiveringssystemen voor mensen met astma, hooikoorts of een andere luchtwegaandoening. Deze systemen worden aanbevolen door longartsen. De lucht en oppervlakten worden op natuurlijke wijze gereinigd zonder gebruik van filters. De techniek is door de NASA in Amerika ontwikkeld en verwerkt in verschillende luchtzuiveringsproducten. Het is een combinatie van RCI-technieken zoals uv-licht en ionisatie.

Geen luchtfilters nodig

Het grote voordeel van het systeem is dat het werkt zonder filters. Traditionele systemen met filters verwijderen de meeste deeltjes, maar missen een wezenlijk element. Schadelijke bacteriën, virussen, schimmels en geuren worden niet geëlimineerd. Met de unieke gepatenteerde filterloze technologie wordt een totaaloplossing geboden de woningbouw, utiliteit, scholen, zorg, horeca en kantoren. 

Wetenschappelijk getest

Tot dusverre heeft RCI aangetoond dat het in staat is om elk virus, elke bacterie, schimmel en schimmel waartegen het is toegepast veilig te desinfecteren . Ook hebben onafhankelijke studies uitgevoerd door Kansas State University en de Universiteit van Cincinnati bewezen dat dit geavanceerde oxidatieproces effectief is tegen het H5N8 Avian-virus, Methycilline Resistente Staphylococcus Aureus (MRSA), Streptococcus, E-Coli, Listeria, Candida, Pseudomonas, Bacillus Subtilis en zwarte schimmel en recentelijk ook Covid19. Deze universitaire tests hebben aangetoond dat RCI-technologie binnen de eerste 24 uur na installatie ten minste 96,4% en tot 99,99% van oppervlakte-verontreinigende en door de lucht verspreide virussen en bacteriën kan desinfecteren.

De luchtzuiveringssystemen bestaat uit een productenrange varieert van een persoonsgebonden apparaat dat je om je nek kan hangen, tot desktop exemplaren voor in huis en op kantoor, een carkit en grotere systemen die in luchtbehandelingskanalen geplaatst kunnen worden. Veel wordt geleverd aan installatiebedrijven en distributeurs in binnen- en buitenland.

De systemen worden verkocht aan de particulieren en bedrijven. Je kunt stellen dat overal waar mensen werken en verblijven de producten geplaatst kunnen worden. Een bijzondere toepassing was de plaatsing bij versvishandel Jan van As, het reduceerde niet alleen de penetrante vislucht maar door de zuiverende werking blijft de vis gemiddeld vier dagen langer vers. Tel uit de winst!

Exportlanden:  Duitsland, Oostenrijk, Turkije, Spanje, Hongarije