Dick Hordijk

Agrifirm | Dick Hordijk

Website: www.agrifirm.com

Agrifirm

120 jaar geleden opgericht in Nederland, is Royal Agrifirm Group nu een toonaangevende, agrarische coöperatie met een internationaal netwerk van dochterbedrijven gevestigd in Europa, Zuid-Amerika, de VS, Azië en een wereldwijd distributienetwerk. In 2010 is Agrifirm ontstaan uit een fusie van Agrifirm en Cehave Landbouwbelang. In 2012 werd bij de opening van het nieuwe hoofdkantoor in Apeldoorn het predicaat Koninklijk verleend aan Coöperatie Koninklijke Agrifirm U.A. 

Producten & diensten

Met bijna 3.000 betrokken medewerkers met de ambitie om iedere dag te excelleren, draagt Royal Agrifirm Group bij aan een verantwoorde voedselketen voor toekomstige generaties. Wij leveren meetbare, relevante en duurzame waarde op het boerenerf, op de akker en aan de voederindustrie. Door talloze jaren van mondiaal wetenschappelijk onderzoek te combineren met lokale, specifieke kennis van de agrarische en veevoedersector, bieden wij onze klanten wereldwijd de beste oplossingen voor de uitdagingen waar zij iedere dag mee te maken hebben. Met hoogwaardige diervoeders, premixen, concentraten, mineralenmengsels en additieven voor de veevoederindustrie, producten voor gewas- en teeltverbetering, dier- en gewas-specifieke digitale oplossingen en professioneel advies, bieden we nutritionele oplossingen voor ondernemende veehouders, integraties, voerbedrijven, distributeurs en teeltoplossingen voor telers.

Onderscheidend vermogen van het bedrijf Bij Royal Agrifirm Group hebben we passie voor ‘het boeren’. Agrarisch ondernemerschap gaat over het herkennen en grijpen van kansen en het anticiperen op nieuwe ontwikkelingen. Wij willen de nummer één kennis- en oplossingsgerichte partner zijn voor onze klanten op het gebied van veevoeders, teelten en dier-, plant- en bodemgezondheid, met focus op duurzame oplossingen die passen bij de uitdagingen en verwachtingen van vandaag en morgen.

Welke ambities zijn er voor de komende jaren?

Ruim negen miljard mensen moeten in 2050 worden voorzien van gezond en duurzaam voedsel. Dit betekent concreet dat we met elkaar twee keer zoveel voedsel moeten produceren en de milieudruk daarbij met de helft moeten reduceren. Dit is een grote uitdaging waar de wereld voor staat. Wij helpen onze leden en klanten daarop in te spelen en op een rendabele en duurzame manier voedsel te produceren. We moeten blijven innoveren en anticiperen op nieuwe ontwikkelingen. Royal Agrifirm Group ervaart dit als een grote verantwoordelijkheid en is trots te mogen bijdragen aan een verantwoorde voedselketen voor toekomstige generaties.

Exportlanden: Agrifirm heeft dochterbedrijven gevestigd in Europa, Zuid-Amerika, de VS, Azië en een wereldwijd distributienetwerk.