Yvo van Koppenhagen

Yves Eaux | Yvo van Koppenhagen

Website: www.BrandsOnFire.nl

Yves Eaux

Yvo van Koppenhagen is een veelzijdig ondernemer. Onder de artiestennaam Yves Eaux produceert Yvo muziek en is hij een veelgevraagd DJ. Daarnaast bestiert hij het communicatiebedrijf Brands On Fire en maakt hij o.a. TV-commercials.

Het bestaan als DJ begon al vroeg als hobby. Als 14-jarige draaide Yvo op schoolfeesten. Dit breidde zich al snel uit naar discotheken en andere podia. Tegenwoordig wordt Yvo ingevlogen als DJ van New York tot New Delhi en van Moskou tot Miami. Wat bijzonder is dat Yves Eaux een bekende naam is in Rusland. In dat land heeft hij al tientallen optredens gegeven in alle uithoeken van het grote land.

Yvo: “ik weet nog goed hoe mijn eerste optreden was in Siberië, Het gaat er daar wat ruwer en ruiger aan toe dan bij ons in het westen: ik hou daar wel van. Het leuke aan de Russen is dat zij puur voor het feesten gaan. Het “zien en gezien” worden speelt bij hen niet. Zo heb ik ook gedraaid op het festival KazanTip. In tropische warmte wordt aan de kust van de Zwarte Zee 24/7 muziek gedraaid in een hippie-achtige sfeer gedurende zes weken. Heel bijzonder en iets wat je daar niet verwacht”.

Naast zijn optredens gaat ook zijn produceerde muziek over de hele wereld. Dit kan gevonden worden op meer dan 85 miljoen vinyl’s, CD’s en DVD’s. Het is ook te horen in vele internationale commercials zoals: Hyundai, Twix, Bjorn Borg, Mentos, Lay’s en BP.

Het bestaan als muziekproducer en DJ kan Yvo prima combineren met het produceren van TV-commercials o.a. voor Sky Radio. Ook hierin is Yvo succesvol. Zo regisseerde Yvo werk waarin veel bekende artiesten optraden zoals: Taylor Swift, David Guetta, Robbie Williams, Phil Collins,  Michael Buble, Afrojack, James Blunt en Ed Sheeran.

In onze regio is hij de drijvende kracht achter Het Stadsfeest in Orpheus en het landelijke Soiree DeLuxe. Yvo: “eigenlijk organiseren we het soort feesten waar we zelf graag naar toe gaan”.

Exportlanden: België, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Frankrijk, Spanje, Noorwegen, Portugal, Denemarken, Zweden, Polen, Tsjechië, Slovenië, Kroatië, Oekraïne, Belarus Moldavië, Rusland, Turkije

Sri Lanka, Iran, India, Canada, USA. Japan, Zuid-Afrika, Malawi, Marokko, Indonesië, Thailand, Nieuw Zeeland, Australië, Colombia.