Henry van Hattem

Visser & Visser | Henry van Hattem

Website: www.visser-visser.nl

Visser & Visser

In 1989 werd Visser & Visser Accountants opgericht in Rotterdam. De heren Visser startten hun eigen kantoor in de overtuiging dat een persoonlijke en brede dienstverlening dat is waar de klant de meeste behoefte aan heeft. Anno nu is Visser & Visser uitgegroeid tot een full service accountantskantoor met dertien vestigingen en 375 medewerkers.

Het kantoor onderscheidt zich van andere kantoren door een sterke focus op IT, internationalisering en persoonlijk contact. Directeur van de vestiging Apeldoorn Henry van Hattem licht dit toe: “het persoonlijke contact zit echt in de DNA van onze organisatie. Zo mag bijvoorbeeld. Iedere vestiging niet te groot worden anders wordt het contact te onpersoonlijk. Veel van onze vele klanten die wij met ons team vanuit Apeldoorn bedienen waarderen onze korte lijnen en onze betrokkenheid. Sinds de start van onze vestiging in Apeldoorn hebben we een constante groei gekend; weinig bedrijven hebben ons verlaten. Belangrijk is het ook om altijd kritisch te zijn.”.

Wat opvalt is onze focus op IT en data. Enerzijds wordt dit gestimuleerd en verzorgd door actueel inzicht in de financiële situatie maar ook gebruik van beschikbare data om onze klanten het juiste advies te geven. Door deze automatisering kan het advieswerk van de vele vakspecialisten binnen Visser & Visser voor de klant ook efficiënt, proactief én adequaat uitgevoerd worden.

Visser & Visser maakt deel uit van het internationale accountancynetwerk PrimeGlobal. Daardoor kunnen specialisten van collega-kantoren uit het buitenland in bijna alle landen ingeschakeld worden. Andersom schakelen deze buitenlandse kantoren Visser & Visser weer voor hun klanten bij werk in Nederland.

Aangezien Apeldoorn samen met Doetinchem de meest oostelijke vestiging is van Visser & Visser vinden op beide vestigingen veel contacten met Duitsland plaats. Zo zijn diverse grote Duitse bedrijven rechtstreeks klant bij Visser & Visser. Door mond op mondreclame groeit dit nog steeds. Van Hattem: “we geloven in organische groei en mikken daarbij op familiebedrijven van 25 tot 500 medewerkers in de sectoren maakindustrie, flexbranche, leisure, bouw en daaraan gerelateerde bedrijven”.

Exportlanden: Duitsland, België, Frankrijk, Spanje, UK, Ierland, Portugal, Denemarken, Zweden, Finland, Noorwegen, Hongarije, Turkije, Zuid-Afrika, USA en Peru.