Robert van der Linden

Thinkwise | Robert van der Linden

Website: www.thinkwisesoftware.com

Thinkwise

THINKWISE

Thinkwise is een snelgroeiend Nederlands softwarebedrijf. Wereldwijd is Thinkwise de enige leverancier van een low-code software ontwikkelplatform waarmee eenvoudig en snel omvangrijke en complexe bedrijfssoftware wordt gerealiseerd. Met low-code wordt op een grafische wijze software gedefinieerd in plaats van miljoenen regels code te programmeren.

Het low-code platform van Thinkwise biedt de hoogste productiviteit in de low-code markt en garandeert daarbij ook dat er geen nieuwe legacy meer ontstaat. De gerealiseerde bedrijfssoftware gaat automatisch over op toekomstige technologieën. Het resultaat is: software met een oneindige levensduur. Ook kan bestaande software razendsnel worden gemoderniseerd door het Thinkwise platform met de ingebouwde Upcycler technologie.

Thinkwise levert zijn low-code ontwikkelplatform in licentievorm aan bedrijven die in-house software realiseren en aan softwareleveranciers die hiermee softwareoplossingen voor hun klanten realiseren.

Bij Thinkwise werken ruim 140 mensen. Het bedrijf is in 2002 in Apeldoorn gestart en het platform wordt gebruikt in meer dan 32 landen.  Binnen de IT-wereld is Thinkwise een gerenommeerde speler, wat onder meer blijkt uit de nominaties van het ICT-platform Computable als beste softwareleverancier. Het hoofdkantoor is gevestigd in Apeldoorn.

Thinkwise werkt met internationale en Nederlandse partners en voor klanten als de VDL Groep, Zeeman en Koninklijke Wagenborg. De prestaties van het bedrijf blijven ook in het buitenland overigens niet onopgemerkt. Het Amerikaanse onafhankelijke onderzoeksbureau Forrester noemt Thinkwise dé leverancier van een low-code platform gespecialiseerd in custom Enterprise Resource Planning (ERP) applicaties.

Exportlanden: 32 landen met focus op Europa, Duitsland en de USA