Edwin Boekhorst

Rabobank Bedrijven | Edwin Boekhorst

Website: www.rabobanl.nl/bedrijven

Rabobank Bedrijven

Ook voor internationaal zakendoen bent u bij de Rabobank aan het juiste adres. Rabobank Apeldoorn en omgeving is één van de initiatiefnemers van het boek Made in Apeldoorn. Een logische keuze volgens directeur Bedrijven Edwin Boekhorst. Hij legt uit waarom.

Ondernemers verbinden

Rabobank Apeldoorn en omgeving is één van de grotere Rabobanken in Nederland. Edwin Boekhorst: “Als toonaangevende bank hebben wij alle kennis en kunde voor de ondernemer in huis. Wij zijn marktleider in alle deelgebieden, zoals MKB, grootzakelijk en de food & agri business. Wij onderscheiden ons met onze specialistische teams en daarbij streven wij naar de allerhoogste klanttevredenheid. Dat past bij onze ambitie als coöperatieve bank.”

“Als coöperatieve bank vinden wij het belangrijk om ondernemers te verbinden. Met dit boek worden Apeldoornse exporterende ondernemers bij elkaar gebracht. De diversiteit van ondernemingen in Apeldoorn is een grote kracht en is van groot belang voor de economische ontwikkeling van de regio. Voor ons was het daarom een logische keuze om samen met een aantal andere partners initiatief te nemen en een bijdrage te leveren om dit boekje mogelijk te maken. Door samenwerken en netwerken kunnen we Apeldoorn nog krachtiger maken. Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder”, vertelt Edwin Boekhorst enthousiast.

Internationaal zakendoen bij de Rabobank

Ondernemers zijn voor internationaal zakendoen bij Rabobank Apeldoorn en omgeving aan het juiste adres. “Waar ter wereld ondernemers ook zaken willen doen, wij bieden ondersteuning. Of het nu gaat over importeren, exporteren of het openen van een vestiging in het buitenland. In meer dan 120 landen kunnen ondernemers gebruikmaken van onze kennis, oplossingen en connecties. Mijn collega’s van de International Desks brengen ondernemers in contact met betrouwbare lokale partners. Ze hebben een uitgebreid netwerk van juristen, fiscalisten, accountants, lokale overheden en partnerbanken”, aldus Edwin Boekhorst.

De Rabobank biedt:

  • Meer dan 600 kantoren buiten Nederland, 
  • International Desks in zeventien landen speciaal voor Nederlandse klanten, 
  • Ondersteuning voor ondernemingen in alle sectoren en bedrijfsgroottes, 
  • Eén aanspreekpunt binnen de eigen lokale Rabobank. 
  • Of ondernemers willen importeren, exporteren, een bedrijf willen starten in het buitenland of het lastig vinden om de weg te vinden in het woud van wetten en regels, de Rabobank ondersteunt ondernemers graag, zodat ondernemers met een gerust hart kunnen doen wat zij graag doen: ondernemen.