John Kamp & Maarten waaijenberg

Kamp Coating Apeldoorn | John Kamp & Maarten waaijenberg

Website: www.kampcoating.nl

Kamp Coating Apeldoorn

Al sinds 1949 is Kamp Coating Groep actief als oppervlakte behandelaar in vele branches, zoals de machinebouw, automotive, agro-industrie, interieurbouw, elektrotechniek en bouw. Het begon allemaal aan de Torenstraat 11A in 1949 waarna het familiebedrijf uitgegroeid is tot het huidige bedrijf met meer dan 200 werknemers aan de Curaçao 15. Vanuit de hoofdvestiging in Apeldoorn opereert Kamp Coating Groep als Preferred Supplier op de Nederlandse en Duitse markt.

Kamp Coating Groep bedient haar klanten vanuit de vier coatvestigingen in Apeldoorn, Emmen, Vianen en Efté Coating in Eindhoven. Als specialist in innovatieve oppervlaktebehandelingen, zoals KTL, poedercoaten, natlakken, anodiseren en sublimeren worden de producten voorzien van een nieuwe uitstraling en optimaal beschermt. De producten krijgen hierdoor een langere levensduur en worden naar de wensen van de (eind)klant opgeleverd. Met de grote capaciteit, up-to-date kennis en innovatieve ontwikkelingen heeft Kamp Coating Groep de totaaloplossing voor elke klant onder één dak.

Door jarenlang ervaring en relaties op te bouwen biedt Kamp Coating Groep tot ver over de grens een meerwaarde aan haar klanten die verder gaat dan alleen coating. Kamp Coating Groep biedt haar klanten namelijk een duurzame totaaloplossing met een toegevoegde waarde om te voldoen aan de gevraagde kwaliteit. Door deze 7 meerwaarden van Kamp Coating Groep wordt er meegedacht in de ketenoptimalisatie, eventuele werksnormen en speelt digitalisering een grote rol. Het eindresultaat van het totaalplaatje heeft hierin de prioriteit waardoor de gevraagde kwaliteit geleverd kan worden.

Alles bij Kamp Coating Groep draait om kwaliteit. De hoogstaande kwaliteit komt voort uit de sterke samenwerking van mens, proces en machine. Kamp Coating Groep investeert in deze aspecten zoals een modern machinepark, optimalisatie van processen en het opleiden van ons personeel. Kwaliteit wordt al vroeg geïmplementeerd in het proces bij Kamp Coating Groep. Bij het selecteren van een duurzaam coatingsysteem via een online portaal wordt er op een innovatieve wijze gewerkt naar de gevraagde kwaliteit door het gehele proces. Hierbij staat de klant centraal en gaat Kamp Coating Groep altijd voor topkwaliteit op grote schaal.


Exportland: Duitsland