Jack Liemburg

Jacksart | Jack Liemburg

Website: www.jacksart.nl

Jacksart

 

Jack Liemburg is al tien jaar kunstenaar en performer van modern art. Hij onderscheidt zich door creatieve uniekheid met een verweving van fotografie en schilderkunst. Dit combineert hij met zijn voorliefde voor wonderlijke monumentale onderwerpen en de kwetsbare rauwe schoonheid van het alledaagse.

Een schouwspel in de wereld

Niets is wat het lijkt. Jack Liemburg neemt mensen die naar zijn kunst kijken mee naar onbekende dimensies. Waardoor de fantasie tot volle wasdom kan komen. Dus dit doet hij door middel van een ongekend kleurenpalet. Op deze manier creëert hij een schouwspel in de wereld.

Dynamisch avontuur

Ieder kunstwerk van Jack is dus een belevenis, een dynamisch avontuur dat je in vervoering brengt. Een blueprint van the dark & the bright side of the moon, energetisch en poëtisch tegelijk. Een handreiking om met de niet alledaagse werkelijkheid in contact te komen.

Dit met de kennis en kracht van andere werelden waarmee we veelal onbewust in verbinding staan. Daardoor herenigt Jacksart het bovennatuurlijke en alledaagse in zijn fascinerende kunstwerken, onnavolgbaar zoals alleen Jack Liemburg dat kan.

Eigen gevoelens en denkbeelden

Jack Liemburg vertaalt op geheel eigen wijze alledaagse thema's op grote linnen doeken. Dat doet hij met zijn eigen gevoelens en denkbeelden in kleurrijke popart creaties. Jaarlijks produceert Jack zo'n 200 tot 300 schilderijen. Deze kunstwerken hangen in zowel binnenlandse als buitenlandse galeries. Jack geniet van het maken van ieder Jacksart schilderij.

Kunst van Jack Liemburg kopen of een schilderij laten maken?

Heb je een kunstwerk van Jack Liemburg op het oog of wil je gebruik maken van kunst in opdracht? Neem dan contact op met Jack of breng een bezoek aan de Jacksart galerie in Apeldoorn. Een Jacksart schilderij bestellen via hun website behoort ook tot de mogelijkheden.

Wil je een schilderij laten maken? Dat kan kunstenaar Jack Liemburg voor jou doen. Het voordeel van kunst op maat is dat je jouw eigen beeldmateriaal en ideeën kunt laten verwerken. Daarnaast kan de kunst ook in een bepaald thema gemaakt worden. Jack maakt speciaal voor jou een persoonlijk schilderij.

Het schilderij zal uniek, bijzonder en helemaal in de stijl van Jack worden. Precies zoals jij dat wil dus. Er kunnen diverse redenen zijn waarom jij een persoonlijk, op maat gemaakt, schilderij bij Jack wilt bestellen. Wat deze reden ook is, Jack gaat voor jou aan het werk.


Exportlanden: Qatar, Oman, Verenigde Staten, China en alle landen in Europa waarvan Italië, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk het belangrijkst zijn.