Arno Hylkema

Hylkema RVS | Arno Hylkema

Website: https://hylkemarvs.nl

Hylkema RVS

Er zijn drie zaken, die kenmerkend en onderscheidend zijn voor ons bedrijf, zegt Arno Hylkema, directeur van Hylkema RVS aan de Paramariboweg 21 in Apeldoorn, en dat zijn: projectkwaliteit en productkwaliteit, inzicht in processen en grote klantgerichtheid.

Hylkema RVS, dat is opgericht in 1999 en is gevestigd in een voormalige prachtige smederij aan de zuidrand van Apeldoorn, is een bedrijf waarvan de meeste werknemers bij klanten aan het werk zijn. Voorbereiding gebeurt in Apeldoorn door hooggekwalificeerde technische, ontwerp - en projectmedewerkers. Ter plekke bij de klant wordt ook weer door hoogwaardige technici gezorgd voor montage en inpassing. Hylkema RVS is sterk in projectmanagement, enginering, piping, RVS manifolds en skidbouw.

Totaal ontzorgen

Hylkema RVS streeft ernaar hun klanten totaal te ontzorgen. De klant heeft een probleem of wens en bespreekt deze vervolgens met Hylkema. Afhankelijk van de grote van het probleem of de wens, wordt een plan opgesteld en een plan van aanpak gemaakt. Dit is het zogenaamde ‘Turn key’ project. Alle benodigde disciplines worden vanuit de organisatie aangestuurd. Hoe groot of hoe klein het project ook is, Hylkema RVS pakt het op.

Door jarenlange expertise is Hylkema RVS uitgegroeid tot een betrouwbare partner in het adviseren, begeleiden, construeren en bewerken van proces-technische projecten. Je kan hier bijvoorbeeld denken aan proces technische installaties, leiding systemen, maar ook aan onderhoud & revisie en project begeleiding.

Door duidelijke aanbiedingen te maken, projecten no nonsens aan te bieden en door projecten uit te voeren in nauw overleg met de klant, hebben zij een grote voorsprong in de markt. Hylkema RVS is vooral heel goed in het aanpassen van bestaande fabrieken, zowel kleine en grotere aanpassingen.

Zij hebben prachtige klanten zoals Ausnutria, Remia, Keune en nog veel meer. Van klein tot (heel) groot!

Export landen: Belgie, Polen, Z-O Azië, Afrika. Ook is er ervaring in Rusland en leveringen aan Duitsland.