Ho Chan Hsu

Hovin | Ho Chan Hsu

Website: www.hovin.com

Hovin

Hovin BV is in 1991 opgericht als een innovatieve industriële leverancier voor onderdelen van metaal en kunststof. Het bedrijf beschikt over een groot assortiment aan metalen en kuststof onderdelen voor met name de meubel- en houtverwerkende industrie.

De onderdelen worden onder regie geproduceerd in het Verre Oosten en worden met een frequentie van één a twee keer per week afgeleverd bij het magazijn van Hovin in Apeldoorn. De producten worden vervolgens doorgezonden naar klanten in Europa, waarbij Duitsland erg belangrijk is vanwege zijn vele en grote meubel- en keukenproducenten. Van het ruim 2.500 verschillende producten tellende assortiment wordt ongeveer 70% geëxporteerd naar klanten in Europa.  Er worden standaardproducten op voorraad geproduceerd. Via het eigen magazijn worden deze vervolgen Just in Time afgeleverd bij de klant. Dit kunnen grote multinationals zijn, maar ook MKB bedrijven. Een andere tak is maatwerkproductie op aanvraag van de klant.

De grote kracht van Hovin is de knowhow in een breed scala aan fabricagetechnieken en uitgebreid netwerk van toeleveranciers. De ruime ervaring in diverse industrieën resulteert in functionele en slimme oplossingen. Wij werken zeer nauw samen met onze klanten vanuit de productie technische kant. Al vanaf het begin stadium van product ontwikkelingen tot en met het actief meedenken in het zoeken naar meeste ideale oplossingen. Door zaken te versimpelen en geen concessies te doen aan de functionaliteit kan bijvoorbeeld flink bespaard worden op de productiekosten. Ook worden er door actief mee te denken in het productieproces van de klant nieuwe producten bedacht die het  productieproces van de klant verbeteren. Zo  wordt voor de klanten ook een sterke USP (Unique Selling Proposition) gecreëerd.

Met Hovin worden de klanten bediend met een one stop shop systeem. Van product ontwerp tot en met de slimme logistiek onder één dak. Er is een sterke concurrentie in de branche en door blijvend te focussen op innovatie creëert Hovin een concurrentievoordeel.

Toekomst

Hovin heeft een sterke marktpositie in gespecialiseerde segmenten. In sommige productgroepen is Hovin marktleider. Groei zal komen uit het meegroeien met de klanten en ook door uitbreiding van het assortiment. Het jongste product is een universeel ophang systeem voor elektrische laadpalen voor EV auto’s.

 

Exportlanden: Europa met focus op Duitsland, Italië, België en Denemarken