Marco Zweekhorst

Happy Idiots | Marco Zweekhorst

Website: www.happyidiots.nl

Happy Idiots

In Apeldoorn zit het online marketingbureau Happy Idiots gevestigd. Op het hoogste puntje van Apeldoorn, op de bovenste verdieping van het HNK in Apeldoorn-Noord, werkt dagelijks een team van 40 professionals aan het verzilveren van de ontelbare kansen die er online zijn voor bedrijven.

Sinds 2018 maakt dit bedrijf onderdeel uit van bureaugroep Happy Horizon. Voorheen waren zij bekend onder de naam Invest Online. Managing director van Happy Idiots is nog steeds Marco Zweekhorst: “We hebben zoveel mogelijk kennis, ervaring, capaciteit en creativiteit in huis nodig om aan de bovenkant van de markt te blijven presteren. Dankzij onze aansluiting bij Happy Horizon zijn wij in staat onze huidige en toekomstige klanten nóg beter van dienst te zijn met het helpen realiseren van hun doelstellingen.”

Erkenning van ons werk

En het gaat goed met Happy Idiots. Diverse awards zijn in de afgelopen 2 jaar in de wacht gesleept waaronder benoeming tot beste agency bij de Dutch Search Awards én de benoeming van beste fullservice internetbureau in de Emerce100 zijn daar mooie bewijzen van. Net als de Europese prijzen die onlangs geworden werden met hun succesvolle klantcases.

Groeiambitie

Het bedrijf werkt graag met klanten die dezelfde groeiambitie hebben als Happy Idiots. Zweekhorst: “Wij zijn een ontzettend ambitieus bedrijf met ambitieuze medewerkers. Omdat het belang van ons team een van de belangrijkste bedrijfsdoelstellingen is, werken we alleen samen met bedrijven die óók de ambitie hebben om te willen groeien en succesvol te zijn. Die gezamenlijke ambitie en het succes zorgt voor een jarenlange samenwerking”.

Samenwerken is het sleutelwoord

Ondertussen zijn er talloze succesvolle klantcasussen waarbij de samenwerking tussen Happy Idiots en de klant gezorgd heeft voor groei door inzet van online media. Veel van deze successen zijn te lezen op de website van het online marketingbureau. Eentje springt er misschien wel uit en dat is de samenwerking tussen Happy Idiots en Thermen Bussloo. Van net opgestart resort in Bussloo en de eerste stapjes online zetten tot uiteindelijk het uitvoeren van een volwaardige online strategie voor niet 1 maar 4 resorts. Happy Idiots groeide mee met deze klant.

Groeien in het buitenland

Voor verdere expansie kijkt Happy Idiots ook naar het buitenland. Marco: “Diverse van onze klanten hebben op nationaal niveau hun piek bereikt, voor het buitenland zijn velen nog maar net begonnen. Vooral de Duitse markt is zeer interessant. Zo beschikt de groep over een vestiging in Berlijn en zijn er ook al diverse succesvolle internationale online strategieën die zijn vruchten hebben afgeworpen.

Exportlanden: België, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Denemarken, Zweden, Verenigde Staten