Remco Lucassen

Go4export | Remco Lucassen

Website: www.go4export.nl

Go4export

GO4EXPORT - Groei door over de grens

Export leidt tot groei. Toch vinden veel ondernemers de eerste stap over de grens zetten erg lastig. Je begeeft je als ondernemer immers op een nieuwe markt, op onbekend terrein.

GO4EXPORT ondersteunt daarom Gelderse en Overijsselse ondernemers bij het zetten van de juiste stappen in het buitenland. De partners van GO4EXPORT bieden samen een breed dienstenpakket om je kansen optimaal te kunnen benutten. Dit is wat de samenwerkende partners van GO4EXPORT voor jouw bedrijf kunnen doen:

 > Informatieve bijeenkomsten

Met regelmaat organiseren we (online) bijeenkomsten over specifieke landen en/of sectoren om de kans op een soepele marktentree te vergroten.

> Handelsmissies

Regionale handelsmissies en beursbezoeken openen deuren in bijvoorbeeld Duitsland, China en Canada.

> Handelsadviesgesprek

De GO4EXPORT-netwerkpartners adviseren je over - en bieden toegang tot – relevante regionale én landelijke netwerken en regelingen, zodat jij deze kansen optimaal kan benutten.

> Overijssel: E-commerce Export Scan

Met de gratis scan krijg je in een overzicht te zien welke stappen jouw bedrijf kan zetten om B2B-exportomzet via E-commerce te realiseren.

> Gelderland: Groeivouchers

Het Gelderse programma De Groeiversneller biedt vouchers van maximaal € 10.000 om bijvoorbeeld een onderzoek naar exportmogelijkheden te financieren.

> Regio Zwolle: International Business Scan

Heb je meer informatie nodig over een buitenlandse markt? GO4EXPORT-partner Kennispoort Regio Zwolle brengt buitenlandse markten in kaart met de International Business Scan.

> Export Duitsland

Onze liaisonofficiers delen hun specifieke kennis op het gebied van Agro-Food en High Tech Systemen & Materialen in Duitsland en brengen je in contact met de juiste partners.

> Ondersteuning door studenten

Via GO4EXPORT bieden de ROC’s, Hbo-instellingen en universiteiten diverse trajecten om het mkb van dienst te zijn, ook buiten de stages en afstudeeropdrachten.

 

Partners GO4EXPORT

GO4EXPORT is een exportprogramma voor ondernemers uit Gelderland en Overijssel, uitgevoerd door Oost NL, in nauwe samenwerking met de regionale partners: evofenedex, Foodvalley NL, Health Valley, Hogeschool Saxion, HAN University of Applied Sciences, Kamer van Koophandel, Kennispoort Regio Zwolle, Kiemt, Koninklijke Metaalunie, MKB Trade Office, Novel-T, RCT Gelderland, Verenigde Maakindustrie Oost, VNO-NCW Midden, World Trade Center Arnhem en Nijmegen en World Trade Center Twente.