Andre Jonker

Scheeres | Andre Jonker

Website: www.ghala.nl

Scheeres

In 1949 is Scheeres opgericht als handelsbedrijf in kantoor- en typemachines, en ook een eigen drukkerij ontbrak niet. In de loop van de jaren is Scheeres uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van lockers, kasten, (elektronische) sloten, archiefstellingen, magazijninrichting en garderobesystemen.

In Apeldoorn beschikt Scheeres over een uitgebreide showroom van ruim 1.000 m2 met tal van opstellingen. Het specialisme in kleedruimten valt direct op. Directeur André Jonker: “Overal waar mensen zich moeten omkleden vind je onze kleedkamer inrichtingen met lockers, kasten en kapstokken. Dit varieert van kleedkamers voor sportverenigingen (met name tennis, voetbal & hockey) en sporthallen, tot bedrijfsruimten waar geüniformeerd personeel zich kan omkleden. Denk aan onder andere brandweerkazernes, politiebureaus, gemeenten, onderwijsinstellingen, ziekenhuizen, zwembaden, rechtbanken, wellnesscentra, retail- en horeca ketens”.

Een ander belangrijk deel van het assortiment bestaat uit werkplaatsinrichtingen waar magazijnstellingen de boventoon voeren. Deze vinden hun weg naar de industrie en groothandels met industriële toeleveringen. Een speciale tak bestaat uit verrijdbare archiefkasten waarbij archieven zeer ruimte-efficiënt opgeslagen kunnen worden. Verrijdbare rekken waar musea schilderijen in hun depots kunnen opslaan ontbreken ook niet.

De ervaren personeelsleden hebben grote kennis van bedrijfsinrichtingen en leveren oplossingen op maat naar specifieke wens van de klant. Veel van het assortiment komt van Nederlandse en Duitse A-merk leveranciers. Ook beschikt Scheeres over een eigen metaalwerkplaats waar ook specifieke klantoplossingen gefabriceerd kunnen worden. Met eigen vervoer worden de inrichtingen door de hele Benelux uitgeleverd, en de eigen VCA-gecertificeerde monteurs zorgen voor de inrichting, plaatsing en montage. Scheeres is hier trots op! 

GHALA

Om de, steeds groter wordende, online markt te bedienen kunnen klanten ook 24/7 bestellen op www.ghala.nl. In de uitgebreide webshop staan duizenden producten die geschikt zijn voor vrijwel alle bedrijfsruimten. Van stellingen, kasten en kapstokken tot bureaustoelen, tafels en sloten. GHALA is trots op levering aan bekende namen als Ajax, ABN AMRO, KFC, de Bijenkorf en dichterbij, Omnisport in Apeldoorn. Naast online bestellen is het uiteraard altijd mogelijk om één van de adviseurs te spreken of een afspraak te maken voor persoonlijk advies.

Exportlanden: België en soms Duitsland