Elizabeth Hutjes

Eidon | Elizabeth Hutjes

Website: www.eidon.nl

Eidon

Elizabeth Louise Hutjes had jarenlange gezondheidsklachten waar geen verklaring en daarmee ook geen medicatie voorhanden was. Elizabeth is medisch opgeleid en standvastig gaan zoeken naar mogelijke oorzaken van en oplossingen voor deze klachten. Tijdens deze zoektocht ontdekte ze de belangrijkheid van mineralen voor het lichaam. Ze kwam in aanraking met de mineralen voedingssupplementen van Eidon®.

Eidon® Ionic Minerals werd in 1996 in de Verenigde Staten door Rick Wagner opgericht. Net als Elizabeth kampte deze succesvolle zakenman met chronische gezondheidsklachten waar hij geen oplossing voor kon vinden. Totdat hij bij toeval ontdekte dat de oorzaak van dit probleem in verband gebracht kon worden met een verstoorde mineralenbalans in zijn lichaam. Rick Wagner ging toen een stap verder en huurde een team van wetenschappers in om mineraalproducten te ontwikkelen voor zijn eigen gezondheid èn die voor anderen. Hij ontwikkelde vervolgens een lijn mineralen voedingssupplementen die uniek in de wereld is. Het unieke zit in de makkelijke absorptie ervan door het lichaam en de zuiverheid van de producten die geheel vrij zijn van toevoegingen.

Na het verdwijnen van haar klachten besloot Elizabeth dat het haar missie zou worden meerdere mensen met de opgedane mineralenkennis te gaan helpen. In 2015 richtte zij Energy Life & Health op en werd zij distributeur van de Eidon® mineralen in Europa. De eerste stap van Elizabeth was haar opgedane kennis in een boekvorm te gaan uitgeven.

Het boek De synergie tussen mineralen en belangrijke lichaamsprocessen verstrekt de lezer een schat aan wetenschappelijk gefundeerde informatie over de oorzaak van chronische mineraaltekorten en beschrijft in heldere taal de wijze waarop essentiële mineralen als supplement het beste kunnen worden ingezet willen ze door het lichaam ook goed benut kunnen worden. Bij het werken met mineralen als voedingssupplement is het van belang je te realiseren dat het inzetten van één mineraal direct of indirect invloed kan uitoefenen op de functionaliteit van andere mineralen. En mineralen doen meer dan dat. Ze zijn essentieel voor de productie van bijvoorbeeld antioxidanten, vitamines, eiwitten, enzymen, vetzuren en hormonen.

Elizabeth deelt haar kennis via haar boek en via workshops aan professionals uit de zorg. Dit heeft ertoe geleid dat honderden gezondheidsspecialisten hun klanten doorverwijzen naar de webshop Eidon.nl. Dit leverde duizenden klanten of beter gezegd fans op. Elizabeth: “het maakt mij blij als ik hoor wat de informatie betekent voor de gezondheid van de mensen die mijn producten bestellen, het is mijn missie om nog meer mensen in Nederland en daar buiten hiermee te helpen”.

 
Exportland: België, incidenteel andere landen in Europa