Hans Kornmann

Divitel | Hans Kornmann

Website: www.divitel.com

Divitel

Divitel helpt broadcasters, operators en content creators met het ontwerpen, bouwen en onderhouden van de systemen die videocontent naar de TV, desktop of mobiele devices sturen. Met een portfolio aan klanten die de hele wereld beslaat en namen als ZDF, Setar, Quickline, Veon en Pyur, zorgt dit Apeldoornse bedrijf dat tientallen miljoenen mensen dagelijks video en televisie kunnen kijken.

Het bedrijf is in 1996 gestart en was toen een van de eerste bedrijven die geloofden dat het mogelijk was om video digitaal te maken. "Met een innoverende instelling, grote vakkennis en een positie die onafhankelijk is van elke technology vendor, zijn wij uniek in de wereld van videodistributie en van grote waarde voor onze wereldwijde klanten. Onlangs zijn we als lid toegetreden tot het Centre for the Fourth Industrial Revolution van het World Economic Forum, waar we zullen bijdragen aan de Artificial Intelligence & Machine Learning-portfolio van hun projecten".

Ons doel is een ​​revolutie teweeg te brengen in de wereld van media en entertainment door bedrijven in staat te stellen te voldoen aan de groeiende en veranderende eisen van mensen. Dat doen we door te werken aan het creëren van autonome, voortdurend verbeterende videodiensten door toepassing van een 360 graden datagedreven inzichtenstrategie, CI/CD-processen, op microservices gebaseerde cloudtechnologie en kunstmatige intelligentie.

Op deze manier maken zij het mogelijk voor onze klanten om veel sneller en accurater nieuwe diensten of features binnen hun videodienst te leveren. Maar ook waar het gaat om het onderhouden van videodiensten is hun propositie een ware game changer. Onze benadering genereert geweldige resultaten zoals het reduceren van support tickets (-65%), het verhogen van operationele winst (+30%) en het reduceren van CO2 uitstoot (-60%).

Voor meer info, bezoek www.divitel.com of een van onze social media kanalen.

 

Exportlanden: Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Caribisch gebied