Hans Kornmann

Divitel | Hans Kornmann

Website: www.divitel.com

Divitel

Divitel helpt video- en televisiediensten met het ontwerpen, bouwen en onderhouden van systemen die videocontent naar televisies, desktops of mobiele apparaten sturen. Met een klantenportfolio die de hele wereld beslaat, zorgt dit Apeldoornse bedrijf ervoor dat tientallen miljoenen mensen dagelijks video en televisie kunnen kijken.

Het bedrijf is in 1996 gestart en was toen een van de eerste bedrijven die geloofden dat het mogelijk was om video digitaal te maken. “Met een innovatieve instelling, grote vakkennis en een positie die onafhankelijk is van elke technologie-leverancier, zijn wij uniek in de wereld van videodistributie en van grote waarde voor onze wereldwijde klanten,” aldus Hans Kornmann, oprichter en CEO van Divitel.

Videoconsumptie groeit en Divitel’s missie is om die groei te faciliteren door ervoor te zorgen dat videoplatformen goed presteren en diensten gemakkelijker en sneller kunnen vernieuwen, zodat ze kunnen blijven concurreren en kijkers kunnen behouden. De propositie is een ware game changer door de toepassing van een unieke, toch bewezen data gedreven, automation-first benadering, die het bedrijf in staat stelt de operationele productiviteit van haar klanten te verhogen. Tegelijkertijd wordt ook de efficiëntie en kwaliteit van televisieplatformen verbeterd, wat in de huidige marktsituatie van toenemend belang is.  

Door haar leiderschap op het gebied van data en automation, positioneert het bedrijf zich uitstekend om artificial intellligence en machine learning toe te passen, haar diensten te blijven innoveren en de meest geliefde partner ter wereld te zijn voor bedrijfskritische intelligente videodiensten.

Voor meer informatie, bezoek www.divitel.com om over onze impact te lezen of volg een van onze socialmediakanalen.

Exportlanden: Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Caribisch gebied