Chiel van Tongeren

United DJ School | Chiel van Tongeren

Website: https://uniteddjschool.com

United DJ School

Vanuit 30 jaar ervaring als DJ heeft Chiel van Tongeren vanuit een garage naast het huis  zijn bedrijf opgericht. Vanuit de gedachte dat het tijd werd zijn ervaring door te geven, maar dan wel op een professionele manier, is de United DJ School ontstaan. Vanaf 2012 zijn er vanuit Apeldoorn veel nieuwe Dj’s gelanceerd en ook aan werk geholpen via het aanpalende United DJ bookings!

Huidige business

Inmiddels is de United DJ School uitgegroeid tot wat je rustig kunt noemen een onderscheidend fenomeen. Dat komt omdat het eigenlijk de enige online DJ opleiding is in Nederland (en omgeving) en een van de heel weinigen in de rest van de wereld. De studenten leren aan de hand van online video’s alle DJ basisprincipes en heel veel extra’s. Omdat de United DJ School vertrouwd is met een breed scala aan DJ apparatuur is het mogelijk een zeer brede doelgroep van dienst te zijn. En met succes!

Internationaal

Het is niet verbazingwekkend, dat het bedrijf al jaren internationaal actief is. Deze markt is natuurlijk sterk internationaal. Waarbij het een grote pre is, dat de United DJ School in Nederland is gevestigd. Nederland heeft immers een top-naam als het gaat om bekende Dj’s en is een van de ontstaanslanden van de bijbehorende muziek.

De eerste internationale studenten zijn afkomstig uit de Verenigde Staten. Daarna volgden studenten uit Rusland en Spanje. Talen die ook terug te vinden zijn in de aangeboden opleidingen van de United DJ School.

Plannen voor de toekomst

De United DJ School is gevestigd op het Zwitsal terrein in Apeldoorn, waar eigenaar Chiel van Tongeren tevens een fantastische vergader/feest/bijeenkomst ruimte ter beschikking heeft. Zijn plannen voor verdere uitbouw van de United DJ School liggen vooral richting het Oosten. Duitsland, maar ook Zwitserland en Oostenrijk zijn door hem nog redelijk onontgonnen, zodat daar nog tal van geweldige mogelijkheden liggen.

Exportlanden: wereldwijd