Claudia Bakkenes

Car-go International | Claudia Bakkenes

Website: www.car-go.nl

Car-go International

Cargo is een familiebedrijf dat al vierentwintig jaar een onafhankelijke en gespecialiseerde partner is in import- en exportdienstverlening. Een team van 50 medewerkers ontzorgt bedrijven op deze vlakken door scherp in te zetten op IT. In de door Cargo zelfontwikkelde internetomgeving, kunnen de klanten inloggen en alle im- en exportzaken regelen voor hun bedrijf. Moet er daarna de verscheping van goederen ook worden geregeld? Dan verzorgen wij dit ook.

Sterk in automotive

Cargo heeft een sterke positie in de automotive sector. Zowel particulieren als bedrijven, kunnen met hun aanvragen terecht op de website van Cargo. Bedrijven kunnen voor RDW-diensten inloggen en regelen de im- en export van hun voertuigen zelf. Daarnaast heeft Cargo ook een online advertentieplatform ontworpen voor de verkoop van auto's. Via dit systeem, kunnen autobedrijven eenvoudig foto's met bijbehorende beschrijving plaatsen, dat direct naar zo'n 100 online verkoopportalen kan worden doorgestuurd om zo een snelle verkoop te realiseren. Op jaarbasis wisselen zo'n 250.000 auto's van eigenaar door dit portaal.

Import/Export

Door de accurate kennis van wet- en regelgeving, is Cargo tegenwoordig gespecialiseerd door middel van diverse calculatie methodes, importeurs, dealers, onafhankelijke autobedrijven en particulieren te voorzien van de juiste importafhandelingen. Ook is onze uitgebreide douaneapplicatie gespecialiseerd op export. Een uitermate geschikt systeem in gebruik, ook voor non-automotive sector.

Trots op klantvertrouwen

Eigenaresse Claudia Bakkenes, is het meest trots op het feit dat door de IT ontwikkelingen wij bedrijven kunnen helpen groeien.

Exportlanden: de gehele wereld met een sterke positie in (oost) Europa, West – en Oost-Afrika, Midden- Oosten en Zuid-Amerika.