Megan Keus

Cargo International | Megan Keus

Website: www.car-go.nl

Cargo International

Houd je business in beweging met CARGO

Bij Cargo International geloven we in open grenzen. Met een open blik en onzepersoonlijke aanpak doen wij er alles aan om barrières weg te nemen zodat jouw business zo soepel mogelijk verloopt. ​Met onze enorme kennis, ruim 25 jaar ervaring en bevlogenheid zien wij mogelijkheden waar anderen beperkingen zien en overtreffen we verwachtingen.​

Automotive, import en export

​Onze medewerkers helpen je altijd persoonlijk bij alles op het gebied van automotive, importeren en exporteren van voertuigen en andere goederen. Of het nu gaat om de RDW-diensten, douanezaken, exportdocumentatie of het internationaal verschepen van goederen: wij regelen het papierwerk, de administratie en alles omtrent de wet- en regelgeving.

CARGO Diensten – onze handige app

Deze zaken zelf snel en overzichtelijk uitvoeren? Dan is onze app CARGO Diensten app een handig hulpmiddel. En heb je ons toch nodig? Dan zijn we er voor je.

Advertentiemodule

De CARGO Diensten app maakt het adverteren van jouw auto’s en andere voertuigen heel gemakkelijk. Via onze advertentiemodule kun je voertuigen uit je bedrijfsvoorraad direct online zetten.

Transport

Transport van voertuigen is een vak apart. En dat weten we bij CARGO. Daarom zorgen wij altijd voor een transport op maat. Zodat je zeker weet dat alles goed geregeld is.

Website en hosting

Uit onderzoek blijkt dat een eigen website van grote toegevoegde waarde is bij het verkopen van voertuigen. CARGO bouwt en host doeltreffende en eenvoudig te beheren websites voor de autobranche.

Tijdelijk kentekens

Heb je een tijdelijk kenteken nodig voor de export of import van jouw voertuig? Bij CARGO weten we precies welk kenteken voor jouw situatie geschikt is. Naast tijdelijke kentekens voor Nederland, regelen we dit ook uit Duitsland en Oostenrijk.

Exportlanden: wereldwijd