Bedrijvenkring Apeldoorn |

Website: www.bedrijvenkringapeldoorn.nl

Bedrijvenkring Apeldoorn

De Bedrijvenkring Apeldoorn (BKA) is een ondernemersvereniging met bijna 300 leden. Hiermee is de BKA de grootste ondernemersvereniging in Apeldoorn en een belangrijke gesprekspartner voor de lokale overheden. Apeldoorn fungeert als een broedplaats voor bijzondere bedrijven in de regio, variërend van grote tot middelgrote en zelfs kleine ondernemingen die zich specialiseren in unieke producten en een belangrijke rol spelen op de (internationale) markt. Apeldoorn herbergt tal van dergelijke bedrijven, waar de BKA met recht trots op is. De activiteiten van de BKA omvatten onder andere belangenbehartiging, lobbywerk en het versterken van het netwerk van haar leden.

Sinds 2017 organiseert de BKA exportbijeenkomsten voor haar leden die internationaal opereren. Hierbij wordt samengewerkt met het MKB Trade Office, RCT Gelderland en de gemeente Apeldoorn. Tijdens deze bijeenkomsten worden ervaringen gedeeld en mogelijke samenwerkingen ontdekt. Dankzij lokale partnerschappen is er aanzienlijke vooruitgang geboekt op het gebied van export, zowel voor reeds exporterende bedrijven als voor ondernemingen die nog in de beginfase van het exporteren van hun producten verkeren. 

Madeinapeldoorn.com

Op www.madeinapeldoorn.com vind je een wereldkaart waarop je kunt zien naar welke landen de bedrijven uit Apeldoorn hun producten en diensten exporteren. Door op een specifiek land te klikken, krijg je een overzicht van de exporterende bedrijven. Het kan je verbazen hoeveel bedrijven zelfs de meest onverwachte landen bedienen.

Exportboek Made in Apeldoorn

De BKA is een van de initiatiefnemers van het Exportboek Made in Apeldoorn. Hier presenteren we de tweede editie, waarin interviews met ruim 200 bedrijven zijn opgenomen. De inhoud van het boek is ook te vinden op www.madeinapeldoorn.com, waar de gegevens zorgvuldig worden bijgehouden en regelmatig worden geactualiseerd.

Voor meer informatie over de Bedrijvenkring Apeldoorn kun je terecht op www.bedrijvenkringapeldoorn.nl.