Bedrijvenkring Apeldoorn |

Website: www.bedrijvenkringapeldoorn.nl

Bedrijvenkring Apeldoorn

De Bedrijvenkring Apeldoorn (BKA) is een ondernemersvereniging met bijna 300 leden. Hiermee is de BKA de grootste ondernemersvereniging van Apeldoorn en een belangrijke gesprekspartner voor lokale overheden. Apeldoorn is een broedplaats voor bijzondere bedrijven in de regio. Grote, middelgrote maar ook kleine bedrijven die een speciaal product maken en die een belangrijke speler zijn op de (internationale) markt. Apeldoorn kent veel van die bedrijven, en de BKA is daar trots op! De activiteiten van de BKA zijn onder andere belangenbehartiging, lobby en netwerkversterking van de leden.

Sinds 2017 organiseert de BKA voor haar leden die internationaal opereren exportmeetings. Hierbij wordt samengewerkt met Rabobank Apeldoorn e.o., RCT Gelderland en de gemeente Apeldoorn. Tijdens deze bijeenkomsten worden ervaringen uitgewisseld en matches gemaakt. Door lokale samenwerking is er veel aan exportsamenwerking gedaan, zowel bij al exporterende bedrijven als bij bedrijven die zich in de beginfase van het exporteren van hun producten bevinden. Via de website van de BKA kunnen onze leden de verslagen lezen van de exportmeetings.

Madeinapeldoorn.com

Op www.madeinapeldoorn.com vindt u een wereldkaart. Op die kaart kunt u zien waar naartoe de Apeldoornse bedrijven hun producten en diensten exporteren. Door een land aan te klikken wordt een overzicht van de exporterende bedrijven getoond. Het zal u verrassen naar hoeveel landen soms de meest onverwachte bedrijven exporteren.

Exportboek Made in Apeldoorn

De BKA is een van de initiatiefnemers van het Exportboek Made in Apeldoorn (2017), waarvoor ruim 100 bedrijven zijn geïnterviewd. De content van dit boek is ook te vinden op www.madeinapeldoorn.com. Online worden de gegevens bijgehouden en geüpdatet.

Meer informatie over de Bedrijvenkring Apeldoorn is te vinden op www.bedrijvenkringapeldoorn.nl.