Johan van de Scheur

Albert van de Scheur | Johan van de Scheur

Website: www.albertvdscheur.nl

Albert van de Scheur

Dit derde generatie familiebedrijf is sinds 83 jaar actief als specialistisch logistiek bedrijf. Destijds startte oprichter Albert van de Scheur met paard en een wagen. Ondertussen is het bedrijf uitgegroeid tot een specialist in industriële verplaatsingen met zo`n 35 zeer gemotiveerde medewerkers.

Totaalpartner

De dienstverlening gaat veel verder dan transport. Aldus directeur Johan van de Scheur. Wij zijn gespecialiseerd in industriële verplaatsingen zoals productielijnen, machines en zelfs hele fabrieken. “Dit betekent dat wij specialisten hebben die de machines uit elkaar halen, verpakken, transporteren en ter plekke weer monteren. Dit doen we voornamelijk in Europa. Soms maken we wel eens een bijzonder uitstapje. Zo hebben we voor een klant een complete productielijn in Nederland gedemonteerd en verpakt in 30 zeecontainers. Dit is verscheept naar Portland, Amerika waar ons team de lijn in zes weken tijd weer heeft opgebouwd”.

Elk project is maatwerk. Vaak wil de klant het werk ook snel uitgevoerd hebben. Operationeel directeur Peter Schoenmaker geeft aan dat naast vakmanschap een ander sterk punt van het bedrijf flexibiliteit en efficiëntie is.
"Tijdens de coupecrisis in Turkije kregen we van een grote Engelse opdrachtgever het verzoek of wij een nieuwe productielijn konden installeren want hun eigen medewerkers zagen dit niet zitten vanwege de onrust."

Vakkundig personeel

Naast complete bedrijfsverplaatsingen bestaat veel werk o.a. uit dienstverlening voor de industrie, verplaatsen van machines en complete productie lijnen en ook de opslag van machines voor diverse klanten. Voor veel Nederlandse & Internationale machinebouwers doet Van de Scheur dit in heel Europa. Van de Scheur heeft zo de afgelopen 2,5 jaar in opdracht van een grote beursgenoteerde Japanse machine bouwer de drukkerij van de Bank of England in Londen voorzien van 7 nieuwe gelddrukpersen.

Van de Scheur ziet een goede toekomst voor de maakindustrie in Nederland en daarmee ook voor zijn bedrijf. Er wordt steeds meer geproduceerd, zowel qua voeding, technologie als bijvoorbeeld verpakkingen, dus zal ons werk altijd blijven bestaan. Een ander voordeel is de hoge kwaliteit van het Nederlandse personeel. Vakmanschap wordt gewaardeerd. Door goed werk te leveren in een specialistische niche markt blijven klanten terugkomen en zien ze ons als partner, niet als leverancier.

Exportlanden: Europa, Turkije ,  Japan en USA