Centraal Beheer

Centraal Beheer | Centraal Beheer

Website: www.achmea.nl

Centraal Beheer

Centraal Beheer begon in 1909 met een klein kantoor voor verzekeringen van werkgevers. In de jaren 70 verhuisden Centraal Beheer van Amsterdam naar Apeldoorn. Iedereen weet nu dat het kantoor in Apeldoorn is. Dat komt door de reclame ‘Even Apeldoorn bellen'. Centraal Beheer is sinds 1995 lid van de Achmea Groep. Dit is de grootste groep van verzekeraars in Nederland. In Nederland werken 14.000 mensen bij Achmea. In de rest van Europa werken 2400 mensen bij Achmea.

Onderscheidend vermogen

Vanuit Apeldoorn is o.a. de afdeling Transport actief richting het bedrijfsleven. Die richt zich zowel op de verzekering van transport, logistiek, aansprakelijkheid, werkmaterieel en goederentransport.

Senior accountmanager Transport Paul Amoureus: “ We verkopen onze producten en diensten rechtstreeks aan u. Dat werkt snel en makkelijk. Onze experts geven antwoord op uw vragen. En helpen u bij problemen. U weet bij ons altijd waar u aan toe bent. Wij houden namelijk van zekerheid, gemak en duidelijke afspraken. Wij houden niet van kleine lettertjes. Wij zijn open en bereikbaar. In ons contact stellen wij ons altijd meedenkend met de ondernemer op. Als we merken dat een klant zijn of haar zaakjes goed voor elkaar heeft complimenteren wij hem of haar”. Mede hierdoor verwelkomen wij steeds meer klanten om onze goede reputatie. In 2016 is Centraal Beheer zelfs uitgeroepen tot beste financiële dienstverlener van Nederland in de categorie Verzekeringen.

Oceanwide

Ook op ICT-gebied onderscheidt Centraal Beheer Transportverzekeringen zich. Centraal Beheer heeft voor deze groep klanten de internetapplicatie Oceanwide in de markt gezet. “Als u zelf onregelmatig goederen vervoert, of als u een specifiek transport uitvoert, kunt u gebruik maken van ons online systeem. U krijgt hiermee de mogelijkheid om op eenvoudige wijze zelf een losse post (goederenzending) aan Centraal Beheer op te geven. Met de gedeclareerde zending kan gelijk een verzekeringscertificaat afgedrukt worden. Ten behoeve van uw opdrachtgever kunt u ook gebruik maken van dit systeem. Het doel hiervan is dat u de meest complete service kan bieden aan uw klant”.

Exportlanden: wij verzekeren van plaatsen ter wereld naar plaatsen ter wereld. Met uitzondering van en naar landen waarmee niet mag worden gehandeld. De zogenaamde UHRC-landen (UHCR = Ultra High Risk Country).