Pelle Schurink, Karina Buiting, Yorick Tomassen

Centraal Beheer | Pelle Schurink, Karina Buiting, Yorick Tomassen

Website: www.achmea.nl

Centraal Beheer

Bij Centraal Beheer werken iedere dag zo’n 2200 mensen heel hard om iedere klant op de best mogelijke manier te helpen. Dat doen ze door creatief, slim en oplossingsgericht te denken. Dat doen zij voor particuliere klanten èn ondernemers. Sinds de jaren ’70 zijn zij als grote werkgever gevestigd in Apeldoorn en kennen zij de stad, de mensen en de omgeving als geen ander.

Als de persoonlijke partner van zakelijk Nederland zijn zij er voor alle ondernemers Of u nu zzp’ er bent of een grootzakelijke onderneming runt. Ons doel? Een bijdrage leveren aan de continuïteit en groei van uw bedrijf maar ook aan uzelf als ondernemer. Dat doen we natuurlijk met onze vertrouwde verzekeringsoplossingen maar we helpen u als ondernemer ook graag verder. Zo ontwikkelden wij Groeiversneller. Een programma voor mkb ondernemers met ambitie om te groeien. U leert van ervaren ondernemers die zelf succesvol groei realiseerden.

Centraal Beheer is er ook voor uw medewerkers. Dat doen we met innovatieve diensten zoals Lekker Bezig: een app die ondersteuning biedt bij duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers. Naast onze oplossingen en diensten voor de Nederlandse markt, kijken we ook over de grenzen. Zo verzekert Centraal Beheer internationale transporten. Dat doen zij rechtstreeks, zonder tussenpersoon. Ongeacht het vervoer: auto, trein, boot en vliegtuig.

""Ook onze kennis en expertise delen wij graag: bijvoorbeeld op het gebied van het verduurzamen van vastgoed. Welke stappen kunt u zetten en wat levert het op? Of rondom mobiliteit, waarbij we van bezit naar gebruik gaan. De vraag naar flexibele mobiliteit stijgt en een eigen auto is al lang geen vanzelfsprekendheid meer. Wat betekent dat voor u? Het is een greep uit de onderwerpen waar onze experts u graag mee helpen. Dat geeft u de ruimte om vooruit te kijken en aan de slag te gaan met de toekomst. Wij bieden inzicht, inspiratie en oplossingen, maar leggen ook de verbinding tussen ondernemers of met ons netwerk van partners"".

"Bij Centraal Beheer zijn we persoonlijk, oplossingsgericht en positief"'. We zetten net die extra stap en denken buiten de gebaande paden. Daarom zijn we al 3 keer op rij uitgeroepen tot beste zakelijke schadeverzekeraar door het Verbond van Verzekeraars. En dat maken we graag waar!

Benieuwd naar onze oplossingen? Ga naar centraalbeheer.nl/zakelijk.